Ingyenes helyszíni felmérésre időpont egyeztetés:
+36-30/152-0025

 

DaikinGree

 

A klímaberendezések különböző típusait előszeretettel hasonlítják a szakemberek a gépjármű típusokhoz. Valóban érthetően kifejezhetőek így az egyes márkák közötti különbségek. Vannak olcsóbb, közepes árú és drága autók. Valamelyik hangosabb-halkabb, kevesebbet-többet fogyaszt vagy dizájnosabb-egyszerűbb mint a másik. Statisztikai adatok szerint a drágább típusokkal kevesebb a baj és hosszabb az élettartamuk, de ugyanúgy előfordulhat, hogy felsőbb kategóriás géppel probléma adódik, az alacsonyabb pedig hibátlanul működik. Aprólékos hasonlítgatás helyett mi csak annyit mondanánk, hogy az évek tapasztalatai, valamint a visszajelzések és statisztikáknak megfelelően igyekszünk olyan készülékeket forgalmazni, melyekkel elégedettek az ügyfeleink.

A bemutatott készülékeken kívül a megjelölt gyártók összes mono és multi típusát valamint mennyezeti, parapetes, légcsatornás kivitelét és hőszivattyúkat is forgalmazunk.

Egyedi ajánlatainkért érdeklődjön elérhetőségeinken!

Állandó mennyiségi akció 2db készülék vásárlásától!
Daikin -10.000,-Ft/db
Gree -5.000,-Ft/db

DAIKIN KÉSZÜLÉKEK

Az 1924-ben alapított Daikin a kiemelkedő minőségű japán készülékek csoportját gazdagítja. Megbízhatósága és csendessége révén kivívta a felhasználók maximális elégedettségét.

GREE KÉSZÜLÉKEK

A kínai Gree készülékek hazánk és a világ első számú légkondícionáló márkája az értékesítési darabszámokat tekintve.

Klímaszerelést és klímatisztítást az alábbi településeken és környékükön vállalunk:

Acsa, Aszód, Bag, Berkenye, Budapest III., IV., XV. kerület, Békásmegyer, Káposztásmegyer, Óbuda, Pestújhely, Rákospalota, Újpalota, Újpest, Csomád, Csörög, Csővár, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Fótliget, Galgagyörk, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Iklad, Keszeg, Kismaros, Kisnémedi, Kosd, Kóspallag, Márianosztra, Mogyoród, Nagymaros, Nógrád, Nőtincs, Őrbottyán, Ősagárd, Penc, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Rád, Rétság, Szada, Szendehely, Szentendre, Szob, Szokolya, Sződ, Sződliget, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Veresegyház, Verőce, Visegrád, Zebegény