Ingyenes helyszíni felmérésre időpont egyeztetés:
+36-30/152-0025

bg04

Haladva a korral és napjaink kihívásaival manapság már csak inverteres klímákat forgalmaznak, melyek lényege a teljesítmény, ezáltal az áramfelvétel szabályzása a „régi” készülékekkel ellentétben, amiket bekapcsoltunk és maximumon fogyasztották a villamos energiát, amíg ki nem kapcsoltuk.

Ennek a fejlesztésnek és egy váltókapcsolónak köszönhetően a mai készülékek kiválóan alkalmasak ingatlanunk fűtésére is. A globális felmelegedéssel és az átlaghőmérsékletek emelkedésével együtt egyre többen választják ezt a rendszert teljes vagy kiegészítő fűtésként. Igazán hatékonyan és gazdaságosan az átmeneti tavaszi-őszi fűtési időszakban működnek a klíma berendezések, ahogy csökken a hőmérséklet – 0-5 C alatt- úgy csökken a hatékonyság is.

Kapcsolatfelvétel

Egy magánember hasznos tapasztalatai és mutatószámai a klíma fűtésről:    A következő 5 év az eddigi legmelegebb időszak lehet a Földön:
olcso futes klimaval        kovetkezo ot ev az eddigi legmelegebb

 

 

Klímaszerelést és klímatisztítást az alábbi településeken és környékükön vállalunk:

Acsa, Aszód, Bag, Berkenye, Budapest III., IV., XV. kerület, Békásmegyer, Káposztásmegyer, Óbuda, Pestújhely, Rákospalota, Újpalota, Újpest, Csomád, Csörög, Csővár, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Fótliget, Galgagyörk, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Iklad, Keszeg, Kismaros, Kisnémedi, Kosd, Kóspallag, Márianosztra, Mogyoród, Nagymaros, Nógrád, Nőtincs, Őrbottyán, Ősagárd, Penc, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Rád, Rétság, Szada, Szendehely, Szentendre, Szob, Szokolya, Sződ, Sződliget, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Veresegyház, Verőce, Visegrád, Zebegény